Aanmelden deelname Oldtimershow

Tijdens de 32e Friese Ballonfeesten zullen, evenals voorgaande jaren, de oldtimers niet ontbreken. Voor bezitters van deze historische voertuigen is er de mogelijkheid om hun juweeltje op zondag 30 juli op de Nutsbaan te exposeren. Eigenaren die hun oldtimer graag aan een groot publiek willen tonen, kunnen zich opgeven via het online formulier. Klik daarvoor op de volgende link: AANMELDEN OLDTIMERSHOW 32E FRIESE BALLONFEESTEN (deelname is incl. koffie met koek, lunchpakket en rallybordje)

Nico Feentra wint de fotowedstrijd

Tijdens de vorige editie, de 31e, van de Friese Ballonfeesten hebben we wederom een fotowedstrijd gehouden. Jaarlijks worden er door de bezoekers grote aantallen prachtige foto’s gemaakt. Van al die mooie platen zijn er meer dan tweehonderd via de website ingestuurd.

Uit alle inzendingen is de foto van Nico Feenstra als winnend kiekje gekozen. De inwoner van Drachten maakte een prachtige foto die een mooie blik geeft op een lucht met ballonnen boven het waterrijke Friese landschap.

De winst levert Nico een ballonvaart tijdens de 32e editie op. De Friese Ballonfeesten in Joure worden dit jaar gehouden van 26 tot en met 30 juli. Ook kans maken op een ballonvaart, doe dan mee aan de fotowedstrijd tijdens de 32e Friese Ballonfeesten: Fotowedstrijd 2017

Aanmelden vlooienmarkt/(nacht)markt Friese Ballonfeesten

Vanwege het succes van vorig jaar, wordt er tijdens de 32e editie van de Friese Ballonfeesten, van 26 t/m 30 juli, de Nutsbaan wederom een vlooienmarkt en markt georganiseerd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op deze markt hun waar aan de man en natuurlijk vrouw brengen. Op zaterdag en zondag kunnen kooplustige toeschouwers zelfs tot laat in de avond terecht om hun slag te slaan. De (vlooien)markt duurt op zaterdag tot maar liefst twaalf uur 's nachts en op zondagavond tot half elf. Daarmee staat voor Joure een traditie van jaren wederom op de agenda.

Belangstellenden kunnen zich voor de markt opgeven door middel van het formulier via deze link.

Foto Gewoan Dwaan/Douwe Bijlsma

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT!Vrijwilligers Friese Ballonfeesten
Delen=>Graag
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om bij Nederlands grootste ballonfestival te helpen.

De Friese Ballonfeesten zijn dit jaar in de week van 26 tot en met 30 juli. Op en om het veld zijn er voor, tijdens en na de 32e editie verschillende werkzaamheden te doen, zoals toegangscontrole, inrichten van het terrein, promoteam, verkeer regelen, infobalie etc. Alles om de meer dan 20.000 bezoekers samen een onvergetelijke belevenis te geven.

Vrijwilligers moeten minimaal 16 jaar oud zijn en het leuk vinden om deel uit te maken van het organisatieteam van de Friese Ballonfeesten.

Aanmelden als vrijwilliger, of meer informatie ontvangen, kan via: info@ballonfeesten.nl

Friese Ballonfeesten winnaar Beste Uitje 2017

De Friese Ballonfeesten in Joure zijn winnaar geworden bij de verkiezing 'Beste Uitje 2017'. Het unieke ballonevenement kreeg van het publiek de meeste stemmen in de categorie 'Sportief en Actief Friesland'. De organisatie is ontzettend blij met deze uitverkiezing en eveneens met het prachtige rapportcijfer van 8.41 dat de stemmers het zomerse evenement gaven. De 32e Friese Ballonfeesten, het grootste ballonfestival van Nederland, worden dit jaar gehouden van 26 t/m 30 juli.

STEM! Friese Ballonfeesten genomineerd Beste Uitje 2017

De Friese Ballonfeesten in Joure zijn genomineerd als 'Beste Uitje van Nederland'. Bij deze verkiezing bepaalt het publiek wie er in acht categorieën moet winnen. De Friese Ballonfeesten, Nederlands grootste ballonfestival, is genomineerd in de categorie 'Sportief en Actief'. Het gaat daarbij niet alleen om het aantal stemmen, maar ook het rapportcijfer dat de stemmers geven is van belang. Uiteindelijk zal er per groep zowel een provinciale als een landelijke winnaar zijn. Stemmen op de 32e Friese Ballonfeesten, het unieke ballonevenement dat dit jaar van 26 t/m 30 juli zal worden gehouden, kan gemakkelijk via internet: www.beste-uitje.nl/frieseballonfeesten Dit kan tot en met 31 maart a.s.

Breng je stem uit op de Friese Ballonfeesten en maak kans op fantastische prijzen!

Terug -